10. трофеј Партизана - Светислав Ивановић ЕсБеоград

Адреса: Устаничка 125/1
Датум: 22.10.2023.

Такмичење "10. трофеј Партизана - Светислав Ивановић Ес" одржано је 22.10.2023. године. На овој страници можете погледати све резултате и бодове, као и клубове и такмичаре који су учествовали.

Резултати са такмичења

Старији полетарци -25кг

Преузмите листу

 
 
 
Такмичар
Појед./Клупски
1.

ЛукаГолубовић

СУ "Ипон 10",
Пирот

0 бодова
0%

12 бода
100%

2.

СергејНиколић

8 бодова
100%

8 бодова
100%

3.

ЛеонЛакета

0 бодова
0%

0 бодова
0%

Старији полетарци -28кг

Преузмите листу

 
 
 
Такмичар
Појед./Клупски
1.

СтрахињаПопов

ОЏК Пролетер,
Зрењанин

0 бодова
0%

12 бода
100%

2.

МатејаЈеленић

0 бодова
0%

8 бодова
100%

3.

ИлијаЋирић

ОЏК Пролетер,
Зрењанин

0 бодова
0%

4 бода
100%

3.

НиколаМалетиц

Академија Јочић,
Старчево

4 бода
100%

4 бода
100%

5.

ЛазарМарковић

2 бода
100%

2 бода
100%

5.

СтефанВеселиновић

Борац,
Нови Сад

2 бода
100%

2 бода
100%

Старији полетарци -31кг

Преузмите листу

 
 
 
Такмичар
Појед./Клупски
1.

УрошСадиковић

0 бодова
0%

12 бода
100%

2.

ЛазарСтанојевић

Цемент,
Беочин

0 бодова
0%

8 бодова
100%

3.

МилошВејновић

ОЏК Пролетер,
Зрењанин

0 бодова
0%

4 бода
100%

3.

НиколаКутјевац

4 бода
100%

4 бода
100%

5.

ВукашинЈокић

Цемент,
Беочин

2 бода
100%

2 бода
100%

5.

АндрејСтојадиновиц

2 бода
100%

2 бода
100%

7.

ЂурађПавловић

Царина,
Смедерево

0 бодова
0%

0 бодова
0%

7.

НаумМихаилоски

СО Кобра,
Смедеревска Паланка

0 бодова
0%

0 бодова
0%

Старији полетарци -34кг

Преузмите листу

 
 
 
Такмичар
Појед./Клупски
1.

ВасилијеШекуларац

12 бода
100%

12 бода
100%

2.

КирилПапазов

Топалов,
Софиа

8 бодова
100%

0 бодова
0%

3.

АлексаВлачо

0 бодова
0%

4 бода
100%

3.

СтрахињаТаневски

0 бодова
0%

4 бода
100%

5.

ВуканРаниславић

Тамиш,
Панчево

0 бодова
0%

2 бода
100%

5.

СергејСтанковић

0 бодова
0%

2 бода
100%

7.

Давид викторДурсун

0 бодова
0%

0 бодова
0%

7.

ДјордјеАндрејевић

0 бодова
0%

0 бодова
0%

Старији полетарци -38кг

Преузмите листу

 
 
 
Такмичар
Појед./Клупски
1.

ВукСтанковић

Тамиш,
Панчево

0 бодова
0%

12 бода
100%

2.

МилутинВујко

0 бодова
0%

8 бодова
100%

3.

ДимитријеМилетић

0 бодова
0%

4 бода
100%

3.

ЈованЂурић

0 бодова
0%

4 бода
100%

5.

КонстантинМаринковић

0 бодова
0%

2 бода
100%

5.

ОгњенМихаиловић

0 бодова
0%

2 бода
100%

7.

ПавлеСтевановић

0 бодова
0%

0 бодова
0%

7.

АнтеВидовић

Борса,
Мостар

0 бодова
0%

0 бодова
0%

Старији полетарци -42кг

Преузмите листу

 
 
 
Такмичар
Појед./Клупски
1.

ИгорВидаковић

0 бодова
0%

12 бода
100%

2.

ЛазарСтојилковић

8 бодова
100%

8 бодова
100%

3.

АндрејГрковић

Академија Јочић,
Старчево

4 бода
100%

4 бода
100%

3.

ЛазарГлухалић

0 бодова
0%

4 бода
100%

5.

МатијаСимоновић

0 бодова
0%

2 бода
100%

5.

НикоЗовко

Херцеговац,
Мостар

2 бода
100%

0 бодова
0%

7.

МиљанЂукић

Омладинац,
Степановићево

0 бодова
0%

0 бодова
0%

Старији полетарци -46кг

Преузмите листу

 
 
 
Такмичар
Појед./Клупски
1.

МатијаПавловић

0 бодова
0%

12 бода
100%

2.

ВасилијеБуквић

0 бодова
0%

8 бодова
100%

3.

РасткоЦвијић

0 бодова
0%

4 бода
100%

3.

ВукПивљанин

0 бодова
0%

4 бода
100%

5.

ЈанкоПотић

СУ "Ипон 10",
Пирот

0 бодова
0%

2 бода
100%

5.

СтрахињаРадосављевић

0 бодова
0%

2 бода
100%

7.

ИлијаДедовић

Бамби,
Пожаревац

0 бодова
0%

0 бодова
0%

7.

ВукФуруновић

0 бодова
0%

0 бодова
0%

Старији полетарци -50кг

Преузмите листу

 
 
 
Такмичар
Појед./Клупски
1.

ФилипКачар

0 бодова
0%

12 бода
100%

2.

ЛукаНешковић

8 бодова
100%

8 бодова
100%

3.

ЖикаТрумић

4 бода
100%

4 бода
100%

3.

ПетарСтојиљковић

0 бодова
0%

4 бода
100%

5.

СтрахињаСтојановић

0 бодова
0%

2 бода
100%

5.

ОгњенГуберинић

0 бодова
0%

2 бода
100%

Старији полетарци +50кг

Преузмите листу

 
 
 
Такмичар
Појед./Клупски
1.

БогданЈовановић

СО Кобра,
Смедеревска Паланка

0 бодова
0%

12 бода
100%

2.

ДимитријеАлексић

Џудо удружење Карађорђевић,
Сокобања

0 бодова
0%

8 бодова
100%

3.

ЛазарЛатиновић

Крајина,
Бања Лука

4 бода
100%

0 бодова
0%

3.

МатејаГрашић

СО Кобра,
Смедеревска Паланка

0 бодова
0%

4 бода
100%

5.

ИванГлозик

Јединство,
Качарево

2 бода
100%

2 бода
100%

5.

РаданЧигоја

Јединство,
Качарево

2 бода
100%

2 бода
100%

7.

ПетарОкука

Херцеговина,
Требиње

0 бодова
0%

0 бодова
0%

7.

ВукашинЧубраковић

0 бодова
0%

0 бодова
0%