НасловнаВестиИзвештај: Трофеј Београда 2024
Датум објаве: 24.03.2024.

Извештај: Трофеј Београда 2024

Извештај са такмичења Трофеј Београда 2024 које је одржано 23.03.2024. у Спортском центру "Шумице" у Београду. Организатор такмичења је Џудо савез Београда.Наступали су такмичари узраста старији полетарци, старије полетарке, млађи дечаци, млађе девојчице, млађи кадети, млађе кадеткиње.Учествовало је 491 такмичар и такмичарка из 55 клубова. Поред такмичара из Србије, снаге су одмерили и такмичари из Грчке, Словеније, Црне Горе, Румуније и Хрватске.
Најуспешнији клуб био је Црвена Звезда из Београда са освојених 5 златних, 5 сребрних и 6 бронзаних медаља. Друго место је припало клубу Партизан из Београда, а треће СУ "Академик СД" из Смедерева.Најбољи такмичар је Новак Курјаков из џудо клуба Новосадски џудо клуб из Новог Сада, освојивши прво место у конкуренцији 32 такмичара у категорији старији полетарци -38 килограма. Новак је остварио 5 победа у просеку од 53.2 секунде. Док је најбоља такмичарка Хана Штурановиц из џудо клуба Академик из Никшића. Освојила је прво место у конкуренцији 9 такмичарки у категорији старије полетарке -43 килограма. Хана је остварила 4 победе, победивши све борбе на ипон.


Ово је незваничан податак, добијен формулом програма који обухвата више услова за одабир најбољег такмичара и такмичарке.


Цео извештај можете видети и преузети овде, а резултате и целокупне жребне листе овде.


Сличне вести


Последње вести