НасловнаВестиИзвештај: Трофеј Београда 2024 II дан
Датум објаве: 25.03.2024.

Извештај: Трофеј Београда 2024 II дан

Извештај са такмичења Трофеј Београда 2024 II дан које је одржано 24.03.2024. у Спортском центру "Шумице" у Београду. Организатор такмичења је Џудо савез Београда.Наступали су такмичари узраста старији дечаци, старије девојчице, кадети, кадеткиње.Учествовало је 361 такмичар и такмичарка из 64 клуба. Поред такмичара из Србије, снаге су одмерили и такмичари из Грчке, Македоније, Бугарске, Црне Горе, Румуније, Босне и Херцеговине, Хрватске.
Најуспешнији клуб био је Црвена Звезда из Београда са освојених 6 златних, 3 сребрних и 7 бронзаних медаља. Друго место је припало клубу Жандармерија из Београда, а треће Академик из Никшића.Најбољи такмичар је Андреј Витковић из џудо клуба „Бачка“ из Сомбора, освојивши прво место у конкуренцији 11 такмичара у категорији кадети -81 килограм. Андреј је остварио 3 победе, победивши све борбе на ипон. Док је најбоља такмичарка Матина Гоула из џудо клуба „Аристархус Козанис“ из Козанија, освојила је прво место у конкуренцији 10 такмичарки у категорији старије девојчице -44 килограма. Матина је остварила 4 победе са просечним временом од 111,75 секунди.


Ово је незваничан податак, добијен формулом програма који обухвата више услова за одабир најбољег такмичара и такмичарке.


Цео извештај можете видети и преузети овде, а резултате и целокупне жребне листе овде.


Сличне вести


Последње вести