НасловнаВестиИзвештај: Регионални Шампионат БЕОГРАД - СТАРИЈИ ДЕЧАЦИ 2024
Датум објаве: 12.05.2024.

Извештај: Регионални Шампионат БЕОГРАД - СТАРИЈИ ДЕЧАЦИ 2024

Извештај са такмичења Регионални Шампионат БЕОГРАД - СТАРИЈИ ДЕЧАЦИ 2024 које је одржано 11.05.2024. у Спортском центру "Шумице" у Београду. Организатор такмичења је Џудо савез Београда.Наступали су такмичари узраста старији дечаци, старије девојчице.Учествовало је 170 такмичара и такмичарки из 24 клуба.
Најуспешнији клуб био је Црвена Звезда из Београда са освојених 4 златне, 6 сребрних и 8 бронзаних медаља. Друго место је припало клубу Партизан из Београда, а треће Џудока из Београда.Најбољи такмичар је Лука Мачкић из џудо клуба Црвена Звезда из Београда, освојивши прво место у конкуренцији 19 такмичара у категорији старији дечаци -60 килограма. Лука је остварио 4 победе у просеку од 120 секунде. Док је најбоља такмичарка Дуња Војводић из џудо клуба Жaндармеријa из Београда. Освојила је прво место у конкуренцији 10 такмичарки у категорији старије девојчице -63 килограма. Дуња је остварила 3 победе, победивши све борбе на ипон.
Ово је незваничан податак, добијен формулом програма који обухвата више услова за одабир најбољег такмичара и такмичарке.
Цео извештај можете видети и преузети овде, а резултате и целокупне жребне листе овде.


Сличне вести


Последње вести