НасловнаВестиИзвештај: Регионални Шампионат БЕОГРАД - С.ПОЛЕТАРЦИ 2024
Датум објаве: 06.04.2024.

Извештај: Регионални Шампионат БЕОГРАД - С.ПОЛЕТАРЦИ 2024

Извештај са такмичења Регионални Шампионат БЕОГРАД - С.ПОЛЕТАРЦИ 2024 које је одржано 06.04.2024. у Спортском центру "Шумице" у Београду. Организатор такмичења је Џудо савез Београда.Наступали су такмичари узраста Старији полетарци, Старије полетарке.Учествовало је 217 такмичара и такмичарки из 24 клуба.
Најуспешнији клуб био је Црвена Звезда из Београда са освојених 5 златних, 2 сребрне и 1 бронзане медаље. Друго место је припало клубу Партизан из Београда, а треће Трудбеник КОРТЕГА из Београда.Најбољи такмичар је Вања Михаиловић из џудо клуба Џудока из Београда освојивши прво место у конкуренцији 32 такмичара у категорији Старији полетарци -38 килограма. Вања је остварио 5 победа у просеку од 67.2 секунде. Док је најбоља такмичарка Ђурђа Милојковић из џудо клуба Винча из Београда. Освојила је прво место у конкуренцији 9 такмичарки у категорији Старије полетарке -34 килограма. Ђурђа је остварила 3 победе, победивши све борбе на ипон.
Ово је незваничан податак, добијен формулом програма који обухвата више услова за одабир најбољег такмичара и такмичарке.
Цео извештај можете видети и преузети овде, а резултате и целокупне жребне листе овде.


Сличне вести


Последње вести