НасловнаВестиИзвештај: Регионални Шампионат БЕОГРАД - МЛАЂИ ДЕЧАЦИ 2024
Датум објаве: 02.06.2024.

Извештај: Регионални Шампионат БЕОГРАД - МЛАЂИ ДЕЧАЦИ 2024

Извештај са такмичења Регионални Шампионат Београд - млађи дечаци 2024 које је одржано 01.06.2024. у Спортском центру "Шумице" у Београду. Организатор такмичења је Џудо савез Београда.Наступали су такмичари узраста млађи дечаци, млађе девојчице.Учествовало је 200 такмичара и такмичарки из 28 клубова.
Најуспешнији клуб био је Партизан из Београда са освојених 4 златне, 2 сребрне и 5 бронзаних медаља. Друго место је припало клубу Жандармерија из Београда, а треће СУ Београдски из Београда.Најбољи такмичар је Александар Беговић из џудо клуба Џудока из Београда, освојивши прво место у конкуренцији 30 такмичара у категорији млађи дечаци -38 килограма. Александар је остварио 5 победа у просеку од 62,4 секунде. Док је најбоља такмичарка Софија Гајић из џудо клуба Џудока из Београда. Освојила је прво место у конкуренцији 11 такмичарки у категорији млађе девојчице -44 килограма. Софија је остварила 3 победе, победивши све борбе на ипон.
Ово је незваничан податак, добијен формулом програма који обухвата више услова за одабир најбољег такмичара и такмичарке.
Цео извештај можете видети и преузети овде, а резултате и целокупне жребне листе овде.


Сличне вести


Последње вести