НасловнаВестиИзвештај: Регионални Шампионат БЕОГРАД - КАДЕТИ 2024
Датум објаве: 05.02.2024.

Извештај: Регионални Шампионат БЕОГРАД - КАДЕТИ 2024

Извештај са такмичења Регионални Шампионат БЕОГРАД - КАДЕТИ 2024 које је одржано 04.02.2024. у Спортском центру "Шумице" у Београду. Организатор такмичења је Џудо савез Београда.Наступали су такмичари узраста кадети и кадеткиње.Учествовало је 130 такмичара и такмичарки из 21 клуба.
Најуспешнији клуб био је Црвена звезда из Београда са освојених 3 златне, 5 сребрних и 4 бронзане медаље. Друго место је припало клубу Партизан из Београда, а треће Трудбенику Кортега из Београда.Најбољи такмичар је Борис Јанковић из џудо клуба Трудбеник Кортега из Београда освојивши прво место у конкуренцији 23 такмичара у категорији кадети -66 килограма. Борис је остварио 5 победа у просеку од 148 секунди. Док је најбоља такмичарка Невена Павловић из џудо клуба Партизан из Београда. Освојила је прво место у конкуренцији 7 такмичарки у категорији кадеткиње -63 килограма. Невена је остварила 3 победе, победивши све борбе на ипон.


Ово је незваничан податак, добијен формулом програма који обухвата више услова за одабир најбољег такмичара и такмичарке.


Цео извештај можете видети и преузети овде, а резултате и целокупне жребне листе овде.


Сличне вести


Последње вести