НасловнаВестиПРАЗНИК ЏУДОА У ШУМИЦАМА!
Датум објаве: 07.02.2018.

ПРАЗНИК ЏУДОА У ШУМИЦАМА!

У суботу 03.02.2018. у СC „Шумице“ одржано је Првенство Србије за кадете у техничкој организацији Џудо савеза Београда.


Првенство је организовано по највишим стандардима Џудо савеза Србије. ,


Такмичењу су приситвовали највиши челници Џудо савеза Београда, председник Сокол Укић и подпредседник Милош Марковић , али и Џудо савеза Србије, пре свих председник Иван Тодоров, председник Управног одбора Милован Братић, директор Драган Атанасов, спортски директор Ненад Михајловић, али председник Џудо савеза Централне Србије Мирсад Нуркић, као и председник Џудо савеза Војводине Мирољуб Ничић.


Председник Џудо савеза Београда Сокол Укић захвалио се свим присутним учесницима такмичења и директним организаторима, почев од малих волонтера па све до самог врха људи у организацији.


Такође, истакао је да се такмичење одвијало по стандардима које је Џудо савез поставио и који су се показали као изузетни, и изразио наду да ће се и остала такмичења у будућности организовати на овај начин и да ће то трајати што дуже.


Господин Укић је посебно изразио задовољсто због добрих критика које су пристизале на рачун организатора, како у току, тако и после такмичења.


Првенство су обележили најбољи такмичари Јелена Тасић из новосадске Славије и Матеја Стошић из ОЏ Београда. Они били су неприкосновени у категоријама до 63 односно 60 килограма.Сличне вести


Последње вести