НасловнаВестиИзвештај: Регионални Шампионат БЕОГРАД - ЈУНИОРИ 2024
Датум објаве: 06.04.2024.

Извештај: Регионални Шампионат БЕОГРАД - ЈУНИОРИ 2024

Извештај са такмичења Регионални Шампионат БЕОГРАД - ЈУНИОРИ 2024 које је одржано 06.04.2024. у Спортском центру "Шумице" у Београду. Организатор такмичења је Џудо савез Београда.Наступали су такмичари узраста Јуниори и Јуниорке.Учествовало је 92 такмичара и такмичарке из 18 клубова.
Најуспешнији клуб био је Црвена Звезда из Београда са освојених 2 златне, 5 сребрних и 5 бронзаних медаља. Друго место је припало клубу СУ Београдски из Београда, а треће Партизану из БеоградаНајбољи такмичар је Василије Грујичић из Џудо клуба Црвена Звезда из Београда освојивши прво место у конкуренцији 14 такмичара у категорији Јуниори -81 килограм. Василије је остварио 4 победе, победивши све борбе на ипон. Док је најбоља такмичарка Јелена Нишавић из Џудо клуба Партизан из Београда. Освојила је прво место у конкуренцији 5 такмичарки у категорији Јуниорке -63 килограма. Јелена је остварила 4 победе у просеку за 75,5 секунди.
Ово је незваничан податак, добијен формулом програма који обухвата више услова за одабир најбољег такмичара и такмичарке.
Цео извештај можете видети и преузети овде, а резултате и целокупне жребне листе овде.


Сличне вести


Последње вести