НасловнаВестиКОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – Џудо савез Србије потписао уговор са Винаријом Чока
Датум објаве: 27.10.2017.

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ – Џудо савез Србије потписао уговор са Винаријом Чока

Данас у просторијама Џудо савеза Србије је одржана прва конференција за медије.


Реновиране просторије Џудо савеза Србије су симбол нове енергије и нових идеја које доноси руковоство савеза на челу са председником господином Иваном Тодоровим, а повода за одржану конференцију за медије је било неколико .


Први повод био је потписивање Уговора о спонзорству са комапанијом Винарија „Чока“ из Суботица која ће пратити активности Џудо савеза Србије у наредном периоду и то све до Олимпијских игара у Токију.


Ово је први у низу Уговора о спонзорству који ће у наредних неколико недеља бити потписивани са спонзорима и изражено је велико задовољство за свако ново успотављено партнерство. Испред Винарије „Чока“ Уговор о спонзорству је потписао господин Драган Симовић док је исти у име Џудо савеза Србије потписао преседник савеза господин Иван Тодоров.


„Нама је посебна част што је једна тако важна компанија препознала свој интерес да буде партнер Џудо савезу Србије и да подржи реализацију програма припрема и такмичења наших спортиста који ће на предстојећим Олимпијским играма представљати јак и целовит тим који ће бити у стању да нас обрадују Олимпијском медаљом у Токију“ рекао је председник Џудо савеза Србије господин Иван Тодоров


„Винарија „Чока“ је веома задовољна успостављеном сарадњом и професионализмом тима председника Џудо савеза Србије господина Тодорова, а на овај начин показујемо жељу да подржимо младе џудисте у остваривању њиховог Олимпијског сна. Надамо се да ћемо на овај начин дати барем мали допринос освајању једне од Олимпијских медаља у Токију 2020. године“

истакао је господин Драган Симовић


Други повод био је велики успех Милице Николић која је јуче на Гранд Слему у Абу Дабију освојила сребрну медаљу и тиме још једном потврдила своју виску класу и очекивања Џудо савеза Србије да ће у наредних неколико година, а нарочито на Олимпијским играма Милица бити један од кандидата за освајање медаље.


Трећи повод било је обележавање Светског дана џудо спорта који се прославља 28.10.2017. године у целом свету.


Џудо Савез Србије ће га прославити радно и свечано јер ће у Зрењанину 28.10. бити одржано Првенство Србије за млађе понирке и млађе пионире.


Ово је значајан дан који ће на најбољи начин промовисати џудо спорт у Републици Србији, а која ће тако бити и део глобалне промоције џудо спорта у свету.


Сличне вести


Последње вести